Agenda

Kookstudio Smaak van het Zuiden organiseert diverse cursussen met zelfgeschreven lesmateriaal, die u laten kennismaken met de diversiteit en rijkdom van de Italiaanse keuken. Bij elke kookcursus ontvangt u een reader met theorie en een uitgebreide uitwerking van de recepturen.

Voor de volgende cursussen kunt u zich individueel inschrijven:

Kookcursussen

 • Anti-Pasti & Dolce – 2 lessen
  woensdag 24 en 31 januari 2018
  18.00 – 22.00 uur
  Tijdens de tweeweekse cursus Anti-Pasti & Dolce wordt ingegaan op de Italiaanse traditie van het bereiden van voorgerechten en nagerechten. Van elk maakt u drie verschillende. 
  Klik op de link van Anti-Pasti & Dolce om hier meer over te lezen.
 • Smaakvol Italie – 4 lessen
  woensdag 7, 14, 21 & 28 februari 2018
  18.00 – 22.00ur
  “De introductiecursus” om kennis te maken met de Italiaanse keuken en om basisvaardigheden in de keuken te leren of verder te verbeteren. Klik op de link van Smaakvol Italië om hier meer over te lezen.
 • Smaakvol Sicilië – 4 lessen
  woensdag 7, 14, 21 & 28 maart 2018
  18.00 – 22.00 uur
  De keuken van Sicilië is er één die door vele verschillende culturen is beïnvloed in de loop der eeuwen. Het resultaat is een rijke en brede keukencultuur die we middels deze vierweekse cursus gaan verkennen. We gaan tien verschillende, maar typisch Siciliaanse gerechten bereiden en na vier weken vindt u het jammer dat deze cursus geen vijfde keer heeft. Klik op de link van Smaakvol Siclilië om hier meer over te lezen. Klik op de link van Smaakvol Sicilië om hier meer over te lezen.

Is uw interesse gewekt, maar heeft u toch nog wat vragen?
Bel dan vrijblijvend: 06 55 10 16 96

Wilt u zich aanmelden voor een cursus of workshop?
Stuur dan een e-mail naar info@smaakvanhetzuiden.nl.