Kooklesprogramma

Kookstudio Smaak van het Zuiden organiseert diverse cursussen met zelfgeschreven lesmateriaal, die u laten kennismaken met de diversiteit en rijkdom van de Italiaanse keuken. Voor deze cursussen kunt u zich individueel inschrijven. Met een eigen groep (minimaal zes personen) kunt u in overleg een cursus naar wens inplannen. Bij elke kookcursus ontvangt u een reader met theorie en uitwerking van de recepten. De groepsgrootte is in principe niet meer dan tien personen. Rechts ziet u een overzicht van de beschikbare cursussen. Vanaf zes personen kunt u in overleg met mij één van deze cursussen naar wens inplannen. De onderstaande KOOK KALENDER geeft de al ingeplande kookcursussen weer.  Vanaf vier individueel opgegeven cursisten zal een cursus doorgang vinden.

Smaak van het Zuiden let goed op de naleving van de Covid19 regels. De werkplekken zijn op ruime afstand en de eettafel is ruim opgedekt.

KOOK KALENDER KOOKCURSUSSEN

De keuken van Corsica 2 lessen
woensdag 21 & 28 oktober 2020
Tijden: 18.00 – 22.00 uur
Corsica is mediterraans pur sang. Een fantastische en bijzondere blend van Italië en Frankrijk. De Italiaanse invloeden zijn makkelijk terug te vinden in de Corsicaanse keuken, maar uiteindelijk is Corsica vooral Corsicaans en dat gaat u proeven met zes authentieke Corsicaanse gerechten.
Klik hier voor informatie over de cursus.
De kosten voor deze cursus bedragen € 99,95
Anti-Pasti & Dolce 2 lessen
dinsdag 17 & 24 november Tijden:18.00 – 22.00 uur
Tijdens de tweeweekse cursus Anti-pasti & Dolce wordt ingegaan op de Italiaanse traditie van het bereiden van voorgerechten en desserts. Er worden elke avond drie verschillende voorgerechten en/of desserts bereid.
Klik hier voor meer informatie over de cursus.
De kosten voor deze cursus bedragen € 92,50
Meer met Risotto 2 lessen dinsdag 3 & 10 november
Tijden: 18.00 – 22.00 uur.
Risotto is net zo Italiaans en veelzijdig als pasta. Goed bereide risotto is stevig en toch smeuïg, maar nooit papperig. Hoe je dit bereikt is niet voor iedereen even makkelijk of duidelijk. Tijdens deze tweeweekse kookcursus leert u vijf nieuwe, originele en volstrekt verschillende risotto’s die uw gerechtsassortiment vergroten en u inspireren om zelf varianten of nieuwe risotto’s te verzinnen.
De kosten voor deze cursus bedragen € 94,95.
Klik hier voor informatie over de cursus.
Smaakvol Italië basiscursus – 4 lessen
woensdag  4, 11, 18 & 25 november 2020
Tijden:18.00 – 22.00 uur
“De introductiecursus” om kennis te maken met de Italiaanse keuken en om basisvaardigheden in de keuken te leren of verder te verbeteren. U leert goed hoe u een koksmes moet hanteren, maar ook hoe u een visje fileert. Pasta en risotto goed bereiden en kipfilet perfect garen. De Italiaanse tomatensaus ontbreekt uiteraard niet.
Klik hier voor meer informatie over de cursus.
De kosten voor deze cursus bedragen € 154,95
Italiaans Kerstmenu – 2 lessen
woensdag 9 & 16 december 2020
Tijden: 18.00 – 22.00 uur
Tijdens deze tweedaagse cursus leert u hoe u voor tussen de zes en tien mensen snel en zo makkelijk mogelijk een prachtige kerstmaaltijd met vijf gangen bereidt en serveert, zonder dat u heel de avond zelf in de keuken hoeft te staan.
Klik hier voor meer informatie over de cursus.
De kosten voor deze cursus bedragen € 94,95

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com