Gevulde groente

In deze tweeweekse cursus wordt ingegaan op de in de Italiaanse keuken bekende traditie van het vullen van groenten.

De aubergine, paprika, portobello, courgette en ui zijn bij uitstek geschikt om te worden gevuld. Deze worden volgens traditie in de Italiaanse keuken, bijna altijd gevuld met andere groenten, kruiden, brood, rijst, kaas en/of ei.

Tijdens de cursus wordt ingegaan op het concept van groenten vullen. Dit stelt de cursist in staat om zelf variaties op de bestaande recepten te maken of nieuwe vullingen te verzinnen. Elke cursusavond worden er door de cursisten 2 groenten gevuld, die we daarna gezamenlijk opeten.

De cursus is zeer geschikt voor vegetariërs en voor mensen, zoals ikzelf, die maar geen genoeg kunnen krijgen van de variëteit en smakelijkheid van groenten.

Kosten

Het cursusgeld bedraagt 75 euro p.p. Een reader met theorie en recepten wordt aan het begin van de cursus uitgedeeld.

Reserveren?

Stuur een e-mail naar info@smaakvanhetzuiden.nl om u op te geven voor deze cursus. Cursusdata zijn te vinden in de agenda.