Italiaanse vleesbereiding

Tijdens deze drieweekse cursus vleesbereiding leert u Italiaanse gerechten bereiden waarin vlees de hoofdrol speelt. In de Italiaanse keuken komt de eigen smaak van vlees heel goed tot zijn recht. Vlees zoals vlees behoort te smaken. Lekker en puur.

De bereidingswijzen sauteren, grilleren, pocheren en smoren worden behandeld. Zo maakt u de varkenshaas perfect rosé, blijft de kipfilet heerlijk sappig en wordt het stoofvlees boterzacht. Bovendien leert u de delicate smaak van vlees te combineren met typisch Italiaanse sauzen en garnituur.

De tijdens deze cursus opgedane kennis moet u in staat stellen om het bereidingsproces en eindresultaat te optimaliseren bij ieder ander vleesgerecht dat u maakt.

De Italiaanse gerechten eten we na afloop van de cursusavond gezellig samen op.

Kosten

Het cursusgeld bedraagt 134,95 euro p.p. Een reader met theorie en recepten wordt aan het begin van de cursus uitgedeeld.

Reserveren?

Stuur een e-mail naar info@smaakvanhetzuiden.nl om u op te geven voor deze cursus. Cursusdata zijn te vinden in de agenda.