Menukaart 2017

Onderstaand vindt u enkele lekkere recepten uit mijn kookboek, welke inmidels enkele honderden eigen recepten bevat (met uitzondering van enkele echte klassiekers).
U kunt zelf drie gerechten kiezen, maar ik adviseer u ook graag.
Houd u er alstublieft rekening mee dat sommige gerechten seizoensgebonden zijn en dat niet alle ingrediënten het hele jaar door (kwalitatief) goed verkrijgbaar zijn. De prijs van de vis kan erg variëren.

Anti-pasti

  • Groene olijven tapenade met tijm en sinaasappelzeste
  • Gegrilde spekinvoltini met zwarte truffel
  • Pastaschelpen ala Caprese
  • Knoflook pecannoten salsa
  • Gegrilde courgette involtini met tonijn

Zuppa:

  • Wortelsoep met sinaasappel, zwarte peper en gesauteerde aubergine
  • Mosselsoep met venkel en dragon
  • Italiaanse erwtensoep
  • Kippensoep met mosterd en dragon
  • Koude komkommersoep met sinaasappel

Insalata:

  • Parmigiana di melanzane
  • Zeewolfsalade met rijst, snijbonen, courgette en een peterseliesaus
  • Siciliaanse cous cous salade met komkommer, broccoli, pistachenoten en geitenkaas
  • Sinaasappel salade met bleekselderij, zwarte olijven en walnoten
  • Rijstsalade met druiven, Pecannoten en Mozzarella di Buffala en dressing van mayonaise met sinaasappelzeste

Gevulde groente:

  • Gevulde rode paprika met tomaat en Mozzarella di Buffala
  • Gevulde rode paprika met zwarte olijven en Gorgonzala dolce
  • Gevulde aubergine met walnoten en mosterd
  • Gevulde aubergine met zwarte olijven en kappertjes

Risotto:

  • Knoflookrisotto met peer en pakketjes Parmaham
  • Risotto carbonara
  • Groene aspergerisotto
  • Peen & Uien risotto
  • Truffel risotto met gegrilde Portobello

Pasta:

  • Fussili met tomaten-prei saus en gesauteerd spekjes
  • Casarecce met ui, eireepjes en een Parmahamsaus
  • Fussili met gerookte eendenborst, gesauteerde paddestoelen, mango & een sneeuw van pure chocolade
  • Pittige casarecce met Salciccia Picante Calabria met rode paprika en room
  • Penne rigate met lamsgehakt, erwten in een roomsaus met oregano en Pistache noten

Carne:

  • Gevulde kipfilet met pancetta omhuld en gevuld met een spijs van knoflook en Macadamia noten op een spiegeltje van tomatensaus met Romaanse broccoli
  • Salami groente brunoise met een Parmigiggiano rösti
  • Gegrilde rib-eye met truffelmayonaise en sjalotten met walnoten uit de oven
  • Polenta met Salciccia picante in tomatensaus met verse tomaten en basilicum
  • Gegrilde varkenshaas met een saus van gegrilde rode paprika en een paprika brunoise met tijm

Pesce:

  • Gegrilde zwaardvis met salsa verde Italiana
  • Gesauteerde tonijn met gefruite courgette en venkel met limoenmayonaise
  • Op de huid gesauteerde Zeebaars op een bedje van met venkel en dragon gearomatiseerde spinazie
  • Gesauteerde rogvleugel op een bedje van prei met groene mosterd
  • Gesauteerde garnalen met groene asperges, verse groene erwten en dragon

Dolce:

  • Granita di Mandorle met slagroom
  • Blauwe bessen tiramisu met een crème van melkchocolade en banaan
  • Kruidkoektiramisu met gouden kiwi, Frangelico, amandelen en honing
  • Banaan tiramisu met Amaretto en een witte chocolade slagroomtopping met geschaafde amandelen en een saus van abrikozen
  • Mangopudding met Amaretto

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *