Kookworkshop

Silva'nus legt uitGraag deel ik mijn liefde voor de Italiaanse keuken met u. De Italiaanse keuken is de bakermat van de Europese keuken en heeft veel lekkere & bijzondere gerechten te bieden die samen komen in de kookworkshop die Smaak van het Zuiden u aanbiedt.

Tijdens deze kookworkshop maakt u een drie-gangen menu. U kunt zich door mijn menukaart laten inspireren of u kunt zich laten verrassen. Uiteraard kunt u dan wel aangeven wat u absoluut niet lekker vindt of waar u allergisch voor bent.

Een andere leuke manier om samen de avond culinair door te brengen is een workshop met hapjes, anti-pasti. Een tapasworkshop, maar dan op zijn Italiaans. Er worden in ieder geval drie koude en drie warme gerechten bereid en de workshop wordt besloten met een dessert.

Nu is een kookworkshop zonder een bijpassend glas wijn uiteraard niet compleet. Gelukkig heb ik altijd voor u een goed bijpassend glas wijn. Mijn wijnwinkel heeft meer dan 300 verschillende wijnen uit alle windstreken, dus er is keus genoeg. Er is ook altijd alcoholvrije wijn, Lurisia slowfood limonade en Italiaans speciaal bier van Baladin in huis.

U kunt al een avondje gezellig koken en tafelen vanaf vijf personen* vanaf €48,50 per persoon. De couvert prijs is inclusief een drie-gangen menu, vers brood met olijfolie en één anti-pasto van het huis. Een uitgebreidere anti-pasti gang is er voor een kleine meerprijs. Grotere groepen bereiden een menu al vanaf €43,50. Ongeacht de prijs werken wij alleen met verse en goede ingrediënten van het seizoen. Alleen de exclusiviteit van de ingrediënten en gerechten verschilt. All-inclusive arrangementen zijn al mogelijk vanaf €50,00.

Als u koken heel leuk vindt, dan is er ook de mogelijkheid om samen met een paar vrienden of familieleden een drie-gangen menu te bereiden voor de rest van uw familie (familie- en vriendendiner). Smaak van het Zuiden ondersteunt u graag in uw rol al chef-kok. Verder streven we altijd naar de beste wijn-spijs combinatie, waarbij er de keuze is uit bijna 300 verschillende wijnen.

Heeft u buitenlandse familie of collega’s of familie? Zonder problemen kan de workshop in het Engels verzorgd worden. Doomijn ervaring van 12,5 jaar weet u zeker dat u bij Smaak van het Zuiden aan het juiste adres bent voor een gezellige en lekkere avond, waar u ook nog wat tips en trucs rijker vandaan komt.

Voorbeeld programma (tijden altijd in overleg, een middagsessie is ook mogelijk):

18:00 uur tot 18:15 uur     Ontvangst
18:15 uur tot 18:30 uur     Uitleg keuken en receptuur en indeling groepjes
18:30 uur tot 21:45 uur     Voorbereiding (mise en place), koken en gezamenlijk opeten
21:45 uur tot 22:00 uur     Natafelen en afsluiting

Alle punten nog even op een rijtje:

* Echte Italiaanse gerechten en menu’s.
* Grote menukaart (menukaart 2019) & maatwerk zonder extra kosten.
* Er wordt alleen gewerkt met verse & goede ingrediënten van het seizoen.
* Goede wijn-spijs combinaties en keuze uit bijna 300 wijnen.
* Recepten mogen mee naar huis genomen worden.
* 12,5 jaar ervaring.
* Voldoende en kundige begeleiding.
* Een workshop kan in het Engels gegeven worden.
* Leuk, lekker & betaalbaar.

Reserveren of meer informatie over de kookworkshop?

Bel geheel vrijblijvend naar 06 – 55 10 16 96
of mail voor uw reservering naar info@smaakvanhetzuiden.nl.

* op ma/di/wo/do; voor vrijdag en zaterdag is het minimum aantal personen 6.

Onze algemene voorwaarden

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com