Spaanse wijncursus

Tijdens deze 3-weekse Spaanse wijncursus zult u kennis maken met de fascinerende wereld van de wijnen afkomstig uit Spanje.

U gaat op reis door het grote en grootse wijnland Spanje, waarbij de belangrijkste wijngebieden binnen Spanje worden aangedaan. Naast deze geografische spreiding komt ook de smaakdiversiteit van Spaanse wijnen aan bod.

Invloed van het terroir en keuzes van de wijnmakers passeren ook de revue.

Gewapend met een zelf ontwikkeld proefschema worden elke avond acht wijnen geproefd en beoordeeld. Bijzondere en exclusieve wijnen worden uiteraard niet overgeslagen.

Smaakovereenkomsten én verschillen worden duidelijk en na afloop van de cursus kunt u met de opgedane kennis en het proefschema bij de hand uw eigen ontdekkingstocht door Spanje voortzetten.

Elke avond wordt er uitgebreid de tijd genomen om de wijnen te proeven, maar er wordt ook elke week een klein stukje theorie behandeld. De cursustijden zijn van 19:15 tot 22:00 uur.

Kosten

Het cursusgeld bedraagt 119,95 euro p.p. Het proefschema en een reader met theorie en een overzicht van de geproefde wijnen wordt aan het begin van de cursus uitgedeeld.

Reserveren?

Stuur een e-mail naar info@smaakvanhetzuiden.nl om u op te geven voor deze cursus. Cursusdata zijn te vinden in de agenda.