Exclusief

Veel bijzondere, smaakvolle en fantastische ingrediënten worden vanwege de beperkte verkrijgbaarheid en de relatief hoge kostprijs niet zo vaak op de menukaart gezet. Soms is er ook gebrek aan bereidingservaring die ervoor zorgt, dat het toch net niet helemaal smaakt zoals u had verwacht.

Met de workshop Exclusief biedt Smaak van het Zuiden u de mogelijkheid om producten van de allerhoogste kwaliteit, supervers en verder van onberispelijke herkomst in de workshop te verwerken en te bereiden tot de allerlekkerste gerechten die u ooit heeft geproefd.

Verse pasta met vers geraspte zwarte of witte truffel, Filetto Rossini van sous vide gegaarde Wagyu biefstuk, Solgiole (tongfilet) ala Fiorentina, door mij in de studio uitgefileerde St Pietro (Zonnevis)/courgette/venkel/zachte aardappelpuree of een echte Bouillabaisse.

Bij deze workshop is er tevens de mogelijkheid om bijzondere en passende wijnen bij te drinken: Een bekroonde Barolo of Amarone, Spaanse wijnen van Alvaro Palacios of een Bourgogne 1e cru. Het kan allemaal.

De couvertprijs van een driegangen menu Exclusief is vanaf €75,00. Voor de bijpassende wijnen hanteert Smaak van het Zuiden een kurkgeld van €10,00 bovenop de reguliere winkelprijs.

Bel of mail vrijblijvend naar 06-55101696 of info@smaakvanhetzuiden.nl voor de mogelijkheden.