Italiaans kerstmenu

Kerst is één van de meest belangrijke feestdagen en familiemomenten van het jaar. Knus met zijn allen aan tafel wordt tijdens de donkere dagen het familiesamenzijn en winterse gezelligheid gevierd. Zonder lekker eten en drinken is deze viering natuurlijk niet compleet.

De meeste mensen willen het liefst thuis voor hun familie en naasten iets lekkers bereiden en serveren, maar de hoeveelheid werk en de mogelijkheid dat iets misschien niet helemaal zal lukken schrikt sommigen toch af.

Tijdens deze tweedaagse cursus leert u hoe u voor tussen de zes en tien mensen snel en zo makkelijk mogelijk een prachtige kerstmaaltijd met vijf gangen bereidt en serveert, zonder dat u heel de avond zelf in de keuken hoeft te staan.

U ontvangt aan het begin van de cursus een reader met theorie en recepten. Waar u welke ingrediënten haalt zal ook vermeld worden. De bereidde gerechten eten we na afloop gezellig gezamenlijk op in de sfeervolle eetzaal.

Kosten

Het cursusgeld bedraagt 99,95 euro p.p.

Reserveren?

Stuur een e-mail naar info@smaakvanhetzuiden.nl om u op te geven voor deze cursus. U krijgt dan het inschrijvingsformulier en aanvullende informatie toegestuurd.