Italiaans thuis

Smaak van Zuiden komt graag bij u thuis. In de beslotenheid en vertrouwdheid van uw eigen huis kunt u met u eigen familie en/of vrienden een besloten en kleinschalige workshop organiseren.

Tijdens de kookworkshop bereidt u een drie-gangen menu. U kunt zich door mijn menukaart laten inspireren of u kunt zich laten verrassen. Het reguliere verrassingsmenu kost €48,50, het luxe verrassingsmenu €53,95. Een ala carte menu kost tussen de €52,50 en €62,50. Uiteraard kunt bij het verrassingsmenu wel aangeven wat u absoluut niet lekker vindt of waar u allergisch voor bent. De couvert prijs is inclusief vers brood met olijfolie en één anti-pasto van het huis. Een uitgebreidere anti-pasti gang is mogelijk voor slechts €6,50. U heeft dan vijf verschillende anti-pasti extra. Ongeacht de prijs werken werk ik alleen met verse en goede ingrediënten van het seizoen. Alleen de exclusiviteit van de ingrediënten en gerechten verschilt.

Nu is een kookworkshop zonder een bijpassend glas wijn uiteraard niet compleet. Gelukkig heb ik altijd voor u een goed bijpassend glas wijn. Mijn wijnwinkel heeft meer dan 300 verschillende wijnen uit alle windstreken, dus er is keus genoeg. Wijnen heeft u al vanaf €16,95 per fles. Er is ook altijd alcoholvrije wijn, Lurisia slowfood limonade en Italiaans speciaal bier van Baladin in huis. All-inclusive arrangementen zijn al mogelijk vanaf €55,00.

Reserveren of meer informatie over de kookworkshop?

Bel geheel vrijblijvend naar 06 – 55 10 16 96
of mail voor uw reservering naar info@smaakvanhetzuiden.nl.

Onze algemene voorwaarden