Kookstudio

Al 15 jaar gelegen in het gezellige oude centrum van Rijswijk biedt mijn kookstudio een sfeervolle locatie om gezellig te koken en te eten. De Italiaanse keuken staat centraal met creatieve en traditionele gerechten. Dit alles kan onder het genot van een goed glas bijpassende wijn, want naast de studio ligt mijn wijnhandel met 300 verschillende wijnen.

De winkel en kookstudio zijn per 1 december 2021 verhuisd naar Herenstraat 103. De winkel is vanaf zaterdag 4 december geopend en de kookstudio zal vanaf de laatste week van januari 2022 weer operationeel zijn.

Silvanus met garde Bij Smaak van het Zuiden kunt u als groep naar wens een datum kiezen voor uw kookworkshop, kookworkshop thuis, kookworkshop exclusief, anti-pasti workshop of vegetarische workshop. U kunt zich individueel aanmelden bij de kookcursussen die u kunt vinden op de kookkalender en hobby-koks kunnen zich aansluiten bij één van de kookclubs.

U heeft al een workshop vanaf €50,00 per persoon voor een drie-gangen menu met vers brood en één anti-pasto vooraf. Vanaf zes personen kunt diverse wijnarrangementen kiezen. Er is al een wijnarrangement voor €7,50 p.p.

Een kookworkshop in het Engels is geen enkel probleem.