Italiaanse kookworkshop

Silva'nus legt uitBent u jarig (geweest), jubileert u of zijn uw ouders 30 jaar getrouwd of houdt u gewoon van koken?

Een kookworkshop is een gezellige en actieve manier om uw feestje te vieren op de datum die u wenst. Je bent lekker bezig, je kan met iedereen gezellig praten en daarna wacht er een lekker menu.

Bij Smaak van het Zuiden draait het om de Italiaanse keuken: De bakermat van de Europese keuken. U kunt zowel creatieve gerechten als traditionele gerechten bereiden.

Tijdens de kookworkshop bereidt u een drie-gangen menu. U kunt zich door mijn menukaart laten inspireren of u kunt zich laten verrassen. Uiteraard kunt u dan wel aangeven wat u absoluut niet lekker vindt of waar u allergisch voor bent.

Nu is een kookworkshop zonder een bijpassend glas wijn uiteraard niet compleet. Gelukkig heb ik altijd voor u een goed bijpassend glas wijn. Mijn wijnwinkel heeft meer dan 300 verschillende wijnen uit alle windstreken, dus er is keus genoeg. Er is ook altijd alcoholvrije wijn, Lurisia slowfood limonade en Italiaans speciaal bier van Baladin in huis.

U kunt al een avondje gezellig koken en tafelen vanaf vijf personen* vanaf €48,50 per persoon. De couvert prijs is inclusief een drie-gangen menu, vers brood met olijfolie en één anti-pasto van het huis. Een uitgebreidere anti-pasti gang is er voor een kleine meerprijs. Grotere groepen bereiden een menu al vanaf €43,50. Ongeacht de prijs werken wij alleen met verse en goede ingrediënten van het seizoen. Alleen de exclusiviteit van de ingrediënten en gerechten verschilt. All-inclusive arrangementen zijn al mogelijk vanaf €50,00.

Als u koken heel leuk vindt, dan is er ook de mogelijkheid om samen met een paar vrienden of familieleden een drie-gangen menu te bereiden voor de rest van uw familie (familie- en vriendendiner). Smaak van het Zuiden ondersteunt u graag in uw rol al chef-kok. Verder streven we altijd naar de beste wijn-spijs combinatie, waarbij er de keuze is uit bijna 300 verschillende wijnen.

Heeft u buitenlandse familie of collega’s of familie? Zonder problemen kan de workshop in het Engels verzorgd worden. Door mijn ervaring van 12,5 jaar weet u zeker dat u bij Smaak van het Zuiden aan het juiste adres bent voor een gezellige en lekkere avond, waar u ook nog wat tips en trucs rijker vandaan komt.

Op mijn Blog en op Facebook schrijf ik regelmatig over lekker en bijzonder eten en drinken.

Voorbeeld programma (tijden altijd in overleg, een middagsessie is ook mogelijk):

18:00 uur tot 18:15 uur     Ontvangst
18:15 uur tot 18:30 uur     Uitleg keuken en receptuur en indeling groepjes
18:30 uur tot 21:45 uur     Voorbereiding (mise en place), koken en gezamenlijk opeten
21:45 uur tot 22:00 uur     Natafelen en afsluiting

Alle punten nog even op een rijtje:

* Echte Italiaanse gerechten en menu’s.
* Grote menukaart (menukaart 2019) & maatwerk zonder extra kosten.
* Er wordt alleen gewerkt met verse & goede ingrediënten van het seizoen.
* Goede wijn-spijs combinaties en keuze uit bijna 300 wijnen.
* Recepten mogen mee naar huis genomen worden.
* 12,5 jaar ervaring.
* Voldoende en kundige begeleiding.
* Een workshop kan in het Engels gegeven worden.
* Leuk, lekker & betaalbaar.

Reserveren of meer informatie over de kookworkshop?

Bel geheel vrijblijvend naar 06 – 55 10 16 96
of mail voor uw reservering naar info@smaakvanhetzuiden.nl.

* op ma/di/wo/do; voor vrijdag en zaterdag is het minimum aantal personen 6.

Onze algemene voorwaarden

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com