Meer met risotto

Risotto is net zo Italiaans en veelzijdig als pasta. Veel Nederlanders hebben het al eens geprobeerd te maken, maar met wisselend succes.

Goed bereide risotto is stevig en toch smeuïg, maar nooit papperig. Hoe je dit bereikt is niet voor iedereen even makkelijk of duidelijk.

Over één ding is iedereen het eens; 18 minuten nadat de bouillon bij de rijst is gevoegd, is de risotto klaar om te worden geserveerd. Deze korte bereidingstijd maakt risotto een ideaal alternatief als u eens wat minder tijd heeft door de week.

Tijdens deze tweeweekse kookcursus leert u vijf nieuwe, originele en volstrekt verschillende risotto’s die uw gerechtassortiment vergroten en u inspireren om zelf varianten of nieuwe risotto’s te verzinnen.

Gorgonzola risotto met zongedroogde tomaten en gele paprika & Paddenstoelenrisotto met sinaasappelzeste en gegrilde Portobello zijn twee originele risotto’s die in ieder geval op het menu staan. 

De risotto’s eten we na bereiding gezellig met zijn allen aan tafel op.

Kosten

Het cursusgeld bedraagt 94,95 euro p.p. Een reader met theorie en recepten wordt aan het begin van de cursus uitgedeeld.

Reserveren?

Stuur een e-mail naar info@smaakvanhetzuiden.nl om u op te geven voor deze cursus. U krijgt dan het inschrijvingsformulier en aanvullende informatie toegestuurd.