Online Koken

Lekker, leuk en leerzaam: Thuis een online kookworkshop met een drie gangen menu volgen samen met uw partner, kinderen, vrienden of familieleden? Dat kan! Ik zorg voor een mooi gebalanceerd 3-gangen menu en u voor een mooi gezelschap.

Hoe werkt het? U kijkt op de online kookagenda op deze pagina welke datum, met welk menu u wilt meedoen. U mailt (met uw naam en telefoonnummer) dat u wilt meedoen en met hoeveel personen: Prijs per couvert is €32,50 p.p bij 2 deelnemers en €25,00 p.p voor 4 deelnemers. (voor kinderen tot en met 11 jaar is de couvertprijs €12,50) U krijgt uitgebreide recepturen, stap voor stap bereidingsfoto’s en een uitnodiging via Teams. De Teams meeting duurt van 18:00 uur tot plm 18:30 uur. Na de Teams meeting kunt u mij ook nog telefonisch bereiken voor vragen. U kunt het menu eventueel ook een andere dag bereiden dan de dag van de Teamsmeeting.

Een dag voorafgaand aan de digitale workshop staat de boodschappentas met ingrediënten voor u klaar. Eventuele vegetarische varianten van gerechten kunnen apart worden aangevraagd. Het enige dat u thuis nodig heeft is zout, peper en olijfolie. De rest staat in een tas voor u klaar eventueel met bijpassende wijnen. Op deze bijpassende wijnen krijgt u 10% kassakorting.

Mei menu:

Fussili/lamsgehakt/aubergine/roomsaus/rozemarijn

Zalm uit de oven/Mozzalla di Buffala/groene & witte aperges/kervel

Panna cotta/rabarber/aarbeien slagroom

Data: 14, 21, 28 mei

Wilt u zich opgeven of heeft u vragen: Bel of app naar 06 55101696 of mail naar info@smaakvanhetzuiden.nl.