Anti pasti / Tapas

De Spaanse keuken staat bekend om zijn tapas. Lekker, leuke & kleine gerechten, die in een ongedwongen sfeer in alle rust worden gegeten. De Italiaanse keuken heeft ook een rijke traditie van kleine gerechten die vaak voorafgaand aan de maaltijd worden gegeten.

Denk eens aan koude gerechten zoals: Pesto ala Genovese, groene en zwarte olijven tapenade, involtini van gegrilde courgette met tijm en crema fresca, gegrilde groene asperges met Parmiggiano Reggiano, eieren gevuld met tonijn en spinazie of het minder bekende patate con diavolicchio of warme gerechten zoals: Bruschetta, Courgette frittata met munt, Gehaktballetjes met gegrilde tomatensaus of Garnalen omwikkeld met pancetta en een Marsala roomsaus.

Tijdens deze workshop maakt u drie koude en drie warme gerechten. De avond wordt afgesloten met een lekker dessert zoals een Kruidkoek tiramisu/gouden kiwi/Amaretto of een Panacotta met bijvoorbeeld een mangocoulis en een caramelslagroom.

De avond begint, net als de reguliere Italiaanse workshop met vers brood en olijfolie en 1 antipasto van het huis & water. U kunt de reguliere Anti-Pasto / Tapas workshop kiezen van €54,95 of de luxe variant van €58,95.

Een Anti-pasti / Tapas workshop kunt u volgen vanaf zes personen.