Vegetarisch Italiaans

De Italiaanse keuken is bij uitstek een keuken van veel groente, vandaar dat ikzelf de voorkeur geef aan het woord groentegerecht. Het woord vegetarisch roept bij velen de associatie op dat je “iets” mist en dat is natuurlijk niet het geval. Ik werk daarom uit principe ook niet met vleesvervangers, want groente zijn het meest veelzijdige en ondergewaardeerde ingrediënt van de Europese keuken. Ze zijn lekker en gezond.

Niemand die bij mij de Siciliaanse klassieker Parmigiana Melanzane heeft gegeten heb ik ooit gehoord dat hij of zij iets miste. Laat u dus verrassen door bijvoorbeeld: Gegrilde groente uit de oven met Mozzarella di Buffala, Gevulde paprika met Gorgonzola, Pasta e Pesto, Paddestoelenrisotto met gegrilde Portobello, Princesseboontjes salade met geconfijte knoflook, pistache en Pecorino of Gegrilde courgette involtini met ricotta en tijm.

Een groenteworkshop kunt u volgen vanaf vijf personen (zie workshopvoorwaarden) en kost vanaf €48,50, exclusief wijn.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com