Assortiment

Wijn

De winkel heeft een breed assortiment van bijna 300 verschillende wijnen.

Wij zijn gespecialiseerd in wijnen uit Frankrijk, Italië en Spanje, maar ook wijnen uit Chili, Argentinië en Zuid-Afrika zijn zeker goed vertegenwoordigd. Een groeiend aantal wijnen binnen het assortiment is biologisch en/of biologisch-dynamisch. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor Port en Champagne. Sinds augustus 2016 maakt de winkel onderdeel uit van Well of Wine: www.wellofwine.nl

Advies

Ik heb met veel zorg ons assortiment samengesteld. Ik heb hierbij gelet op diversiteit in prijs: van 5 euro tot 100 euro. Smaakdiversiteit: van Bordeaux, tot Blaufrankisch tot Barolo, maar ook in de zin van lichte fruitige wijnen tot grote complexe krachtpatsers en een heel smaakpalet dat hier tussen past. Alle wijnen worden eerst meerdere malen gedronken en beoordeeld door mij voordat ze een plekje in mijn assortiment verdienen.

Wijn en Spijs

Als kok help ik u graag bij het vinden van de voor u juiste wijn-spijscombinatie.

Italiaanse delicatessen

De winkel heeft naast het wijnassortiment ook een aantal leuke, met name Italiaanse delicatessen zoals extra vergine olijfolie, risottorijst en blikjes San Marzano tomaten om er maar een paar te noemen.

Webwinkel

Wij bouwen hard aan onze webwinkel en hopen u hier vanaf oktober 2017 in te kunnen verwelkomen.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com