Kookstudio

Al meer dan 12,5 jaar gelegen in het gezellige oude centrum van Rijswijk biedt mijn kookstudio een sfeervolle locatie om gezellig te koken en te eten. Uiteraard onder het genot van een goed glas bijpassende wijn, want naast de studio ligt mijn wijnhandel met 300 verschillende wijnen.

Vanwege de Covid19 maatregelen is de capaciteit in de studio gemaximeerd tot 10 personen per kooksessie. Ook de tafels zijn ruim gedekt. Vooraf wordt u vriendelijk verzocht om de korte Covid19 vragenlijst in te vullen.

Silvanus met garde Bij Smaak van het Zuiden kunt u als groep naar wens een datum kiezen voor uw kookworkshop en uw eigen drie gangen menu samenstellen (of u laten verrassen door de chef). U kunt zich individueel aanmelden bij de kookcursussen die u kunt vinden op de kookkalender en hobby-koks kunnen zich aansluiten bij een kookclub. Bij Smaak van het Zuiden staat de Italiaanse keuken centraal met creatieve en traditionele gerechten. Uiteraard werk ik alleen met goede en verse ingrediënten.

U heeft al een workshop vanaf €48,50 per persoon voor een drie-gangen menu met vers brood en één anti-pasto vooraf. Vanaf zes personen kunt diverse wijnarrangementen kiezen. Er is al een wijnarrangement voor €6,50 p.p.

Een kookworkshop in vloeiend Engels is geen enkel probleem.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com