Kookstudio

Gelegen in het gezellige oude centrum van Rijswijk biedt onze kookstudio een sfeervolle locatie voor het volgen van een kookworkshop, kookcursus of kookclub.

Silva'nus met garde

Smaak van het Zuiden is gespecialiseerd in de Italiaanse keuken en bestaat dit jaar al weer 10 jaar. Het workshop menu kunt u zelf in samenspraak met de chef-kok samenstellen. Bijna alle recepten zijn origineel en dus niet uit een kookboek. Er wordt alleen gewerkt met verse en goede ingrediënten. Als begeleiding van het eten heeft u keuze uit een kleine 300 wijnen. U heeft al heel voordelig een workshop vanaf  € 47,50 per persoon* voor een drie-gangen menu met vers brood en één anti-pasto vooraf. All inclusive arrangementen zijn mogelijk. De studio heeft een capaciteit van 24 personen. Er is altijd voldoende en kundige begeleiding.

Een workshop in vloeiend Engels is geen enkel probleem.

Tijdens de kookles(sen) staat het leren meer centraal met zelfgeschreven lesmateriaal. Smaak van het Zuiden besteed dan ook veel aandacht aan goed ontwikkeld en te begrijpen materiaal dat ingezet worden tijdens de kooklessen. Een kookles heeft een maximum groepsgrootte van 10 personen. Als u regelmatig nieuwe recepten wilt leren dan kunt zich aansluiten bij één van onze leuke kookclubs. Een kookclub komt negen keer per jaar bijeen.

* Voor grote groepen is er al een workshop vanaf  €42,50 euro per persoon.